Tommy

Tommy kommer fra Asker og har jobbet som Au Pair hos en norsk familie her borte siden august. Tommy og Kristoffer har blitt bestevenner den tiden vi har bodd i Houston. Tommy er jo en smilende, sjarmerende gutt som alle blir glad i. Nå var tiden hans som Au Pair over, og han reiste hjem til Norge i dag. De siste dagene har han blitt avløst av en ny Au Pair, så Tommy hadde masse fri til å være i lag med og ta farvel med alle vennene sine her borte.

På lørdag var disse to gutta pluss Therese, Gina og Mari på Motorcross-stevne i byen, og de storkoste seg hele dagen og til langt på kveld. Motor cross er Tommy sin lidenskap og hobby, men dette var visst like moro for jentene også. En flott avslutning på oppholdet i Houston for Tommy.

På søndag var Tommy her for å lage en overraskelse til Lory, som er "mor i huset hans".

Samtidig laga han et koselig bilde til Kristoffer

og så spiste de opp restene av middagen fra lørdagskvelden, og var visst kjempefornøyd med det.


Jeg måtte bare ha med et bilde av meg og Tommy. Jeg føler meg litt liten ved siden av Tommy, til og med Kristoffer på 190 blir litt liten ved siden av denne gutten!

 

I går kveld, altså mandag, var siste kvelden hans her i Houston, og alle ville "ha en bit" av Tommy. Han kom til oss utpå kvelden som siste stopp på avskjedsturnèen sin. Og dèt var det mange andre som visste, så plutselig hadde vi stua full. Kjempekoselig! Alle håper vi å få se Tommy snart igjen. Kristoffer og Tommy har i alle fall planen klar om å treffes i Norge til sommeren, og så skal han komme på besøk til Houston når han bare får spart sammen litt penger. Han har mange plasser han kan bo i Katy, det er i alle fall sikkert.


 

Og til slutt ble det mange klemmer 
Noen fikk flere klemmer enn andre!Det er kanskje noen som lurer på hvordan det ble med romantikkene på Valentine´s dagen her i huset?

Og det skal jeg fortelle;

Lars kom hjem med en blomst i hånden! Over all forventning!

En nellik som han hadde fått på jobb!

Jeg hadde gjort mitt for å glede min kjære;
pynta bordet med rosebukett (som jeg hadde fått av Ine og Halvor på lørdag), laga risotto med kylling, asparges og sjampingnon (idè fra Dinmat.no) og funnet fram rødvinsflaska som vi åpna på lørdagskvelden.

Til kaffen koste vi oss med konfekten fra Hjerteboksen som vi fikk av Belinda, og så satte vi oss ned for å se på en romantisk film....

..... og så fikk vi hele huset fullt av gjester!

Kjempekoselig at det var nettopp her Tommy kom for å si "ha-det"  til sine venner/venninner. Det er nok flere enn Kristoffer som kommer til å savne Tommy.

Takk for besøket og velkommen igjen!

Det ble en vellykka Valentine´s Day, uten gaver, men mange venner og mange klemmer!

 

 

4 kommentarer

Mutter'n

16.feb.2011 kl.10:33

Ååå dette var rørende. Godt å lese! Takk for varmen dere ga han langt der borte. Barn er barn uansett alder..:)Gleden er stor hos oss i dag, om to timer lander han på Gardemoen.

Fin blogg forøvrig:)Kos deg som Houston-frue.

God hilsen fra Tommy's mamma (Liv Bente)

SISTERGRY

16.feb.2011 kl.14:58

Ikkje reis heim Tommy - di vil jo ha deg der i Houston!!!

Farvel e så sørgeligt

houstonfrue

16.feb.2011 kl.16:00

Til Tommy sin Mutter:

Takk for kommentaren, det var overraskende, spesielt siden det var før Tommy var hjemme selv.

Tenker du/dere er glad for å ha fått Tommy hjem nå. Du har jammen god grunn til å være stolt av gutten din. Håper du sender han fra deg igjen om en stund!

Julie å guttane

16.feb.2011 kl.19:15

Å så leit han reiste heim. Synn han ikkje æ der når me kjæme ner neste gång. Kjempekar, utrulig kjekke.

Skriv en ny kommentar

houstonfrue

houstonfrue

51, Klepp

Jeg heter Elin og er gift med Lars og mor til fire; Ine (1985), Karen (1987), Andreas (1992) og Kristoffer (1993). Jeg er førskolelærer med videreutdanning i småskolepedagogikk og har arbeidet som lærer i småskolen de siste 14 årene. Sommeren 2010 flyttet jeg til Katy utenfor Houston sammen med Lars som jobber i Statoil og yngstemann Kristoffer. Jeg har permisjon fra jobben min og ser på dette som en mulighet til å lære masse nytt og gjøre nesten bare det jeg får lyst til, ting som jeg ikke har hatt tid og mulighet til før i en travel hverdag med jobb og fire barn.

Kategorier

Arkiv

hits